>Porträttfoto
Porträttfoto 2018-01-31T17:01:54+00:00

Porträttfoto

Krispiga porträttfoto med mycket känsla. Eller precis som du vill ha det. Boka ett besök i studion eller bli fotad i en intressant miljö, utomhus eller inomhus.

Boka här

Porträttfoto

Krispiga porträttfoto med mycket känsla. Eller precis som du vill ha det. Boka ett besök i studion eller bli fotat i en intressant miljö, utomhus eller inomhus.

Boka här
Kontakt

Galet eller strikt. Modernt eller tidlöst.

Porträtt med mer känsla

För mig som fotograf innebär porträttfoto med känsla att bilden uttrycker något specifikt. Sen måste det inte vara något galet. Strikta foton har också en tydlig känsla. Av exempelvis professionalism och seriositet.

Viktigast är att du blir nöjd och känner att bilderna gestaltar det du var ute efter.

Det finns många anledningar att ta nya porträttfoton. Kanske behöver du uppdatera hemsidan med nya bilder? Eller ta nya bilder på personalen? Något proffsigt att visa upp i sociala medier? Eller av den enkla anledning att det är kul att ha ett par riktigt fina bilder på sig själv.

Oavsett är du välkommen att boka porträttfotografering. I studion – eller på någon plats som du väljer.

Boka

Galet eller strikt.

Porträtt med mer känsla

För mig som fotograf innebär porträttfoto med känsla att bilden uttrycker något specifikt. Sen måste det inte vara något expressivt eller galet. Strikta foton har också en tydlig känsla. Av exempelvis professionalism och seriositet.

Viktigast är att du blir nöjd och känner att bilderna gestaltar det du var ute efter.

Det finns många anledningar att ta nya porträttfoton. Kanske behöver du uppdatera hemsidan med nya bilder? Eller ta nya bilder på personalen? Något fint och proffsigt att visa upp i sociala medier? Eller av den enkla anledning att det är kul att ha ett par riktigt fina bilder på sig själv.

Oavsett är du välkommen att boka porträttfotografering. I studion. Eller på någon plats som du väljer.

Boka

ÖPPETTIDER

MÅNDAG – FREDAG

09:00 ~ 17.00

HELG

ÖPPET VID BOKNINGAR

Boka fotografering
Boka

Se även:

barnfoto
Barnfoto
priser
Priser
gravidfoto
Gravidfoto
kontakt
Kontakt

Senaste från bloggen om porträttfoto:

Porträttfoto utomhus: Undvik de här 2 misstagen

Att ta porträttfoto utomhus är dubbelsidigt. Å ena sidan har du goda chanser få till riktigt fina bilder med hjälp av det naturliga ljuset. Å [...]

En ukulele och lite skönsång

För mig är det så viktigt att få med något personligt i bilden. Något som går att känna igen. Det kan, som jag skrev om [...]